Kalender Sockengården i Od
 
 

Om denna kalender

Länka till denna kalender

Direktlänk, för länkning från hemsida m.m.

https://www.kalender.se/kalender/sockengarden-i-od/58145

Kort-url (för länkning i sociala medier m.m)

kurl.se/k58145

QR-kod

T.ex för uppsättning på anslagstavla, medlemsutskick m.m

QR-kod med länk till detta event

Utvalda dagar i mars 2023

Bild som illustrerar Sista dagen att skaffa digital brevlåda
Sista dagen att skaffa digital brevlåda

Sista dagen att skaffa digital brevlåda för dig som vill få din deklaration digitalt i år. Skaffa digital brevlåda genom Min Myndighetspost, Billo eller Kivra.

Bild som illustrerar Internationella kvinnodagen
Internationella kvinnodagen

Internationella kvinnodagen firas varje år den 8:e mars för att uppmärksamma kvinnors rättigheter och framsteg inom jämställdhet. Dagen instiftades först år 1910 av den tyska kvinnorättsaktivisten Clara Zetkin och har sedan dess spridit sig över hela världen. På kvinnodagen uppmärksammas kvinnors kamp för rättvisa och lika möjligheter, samt fortsatta utmaningar som kvinnor står inför. Det är också en dag för att hylla kvinnors prestationer och bidrag till samhället.

Bild som illustrerar Världsmeteorologidagen
Världsmeteorologidagen

Världsmeteorologidagen 2023 är en betydelsefull dag för meteorologiska samfundet eftersom den markerar 150-årsjubileet för World Meteorological Organization (WMO). Temat för årets evenemang är "Framtiden för väder, klimat och vatten över generationer," vilket betonar vikten av internationellt samarbete för att ta itu med utmaningarna med klimatförändringar och säkerställa en hållbar framtid för kommande generationer.

Bild som illustrerar Krav på vinterdäck upphör
Krav på vinterdäck upphör

Du får byta till sommardäck dagen efter att kravet på vinterdäck upphör, vilket är den 31 mars 2023. Med andra ord är det tillåtet att ha bytt till sommardäck den 1 april 2023.