Kalender Firre båtbokning
 
 

Om denna kalender

Här kan du boka Firres båtar. Endast en bokning är tillåten per gång. Klicka på "Logga in" till höger om kalendern, ange lösenordet "****". (info finns på hemsidan). Klicka på det datum du vill boka båten, kontrollera först båtstatusen (på hemsidan), samt att ingen annan bokat aktuell båt. Under "Rubrik", ange vilken båt/sjö samt namn och telefon, tryck sen på "Spara". Nyckel till båten kan du hämta i receptionen i V2. Båten i Byasjön är låst med kodlås (info finns på hemsidan). Medlemskortet (finns i appen Laget.se) skall visas upp vid uthämtning av nyckel. Vid problem/frågor kontakta Firre´s styrelse.

Länka till denna kalender

Direktlänk, för länkning från hemsida m.m.

https://www.kalender.se/kalender/firre-batbokning/43182

Kort-url (för länkning i sociala medier m.m)

kurl.se/k43182

QR-kod

T.ex för uppsättning på anslagstavla, medlemsutskick m.m

QR-kod med länk till detta event

Utvalda dagar i november 2023

Bild som illustrerar Världsdiabetesdagen
Världsdiabetesdagen

Världsdiabetesdagen, som infaller den 14 november varje år, är en global kampanjdag som syftar till att öka medvetenheten om diabetes, en sjukdom som påverkar miljontals människor över hela världen. Dagen sammanfaller med födelsedagen av Frederick Banting, som tillsammans med Charles Best, spelade en avgörande roll i upptäckten av insulin i 1922, ett livräddande behandling för diabetespatienter.

Bild som illustrerar Thanksgiving
Thanksgiving

Thanksgiving är en årlig högtid som främst firas i USA och Kanada. Det är en dag då människor samlas för att ge tack för årets skörd och andra välsignelser från det föregående året. I USA infaller Thanksgiving den fjärde torsdagen i november, medan det i Kanada firas den andra måndagen i oktober.

Bild som illustrerar Black Friday
Black Friday

Black Friday, som traditionellt infaller dagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving, är en av de största shoppingdagarna i världen. Denna dag markerar officiellt starten på julhandelssäsongen och är känd för att erbjuda djärva rabatter och fantastiska erbjudanden. Ursprungligen etablerades Black Friday i USA, men har sedan spridit sig globalt och blivit en årlig försäljningshändelse som lockar både butiker och konsumenter över hela världen.

Bild som illustrerar Cyber Monday
Cyber Monday

Cyber Monday är en e-handelsevent som äger rum den måndag som följer efter den amerikanska högtiden Thanksgiving. Denna dag markerar starten på julhandelssäsongen online och är känd för sina exceptionella erbjudanden och rabatter på en mängd olika produkter.