Kalender Firre båtbokning
 
 

Om denna kalender

Här kan du boka Firres båtar. Endast en bokning är tillåten per gång. Klicka på "Logga in" till höger om kalendern, ange lösenordet "****". (info finns på hemsidan). Klicka på det datum du vill boka båten, kontrollera först båtstatusen (på hemsidan), samt att ingen annan bokat aktuell båt. Under "Rubrik", ange vilken båt/sjö samt namn och telefon, tryck sen på "Spara". Nyckel till båten kan du hämta i receptionen i V2. Båten i Byasjön är låst med kodlås (info finns på hemsidan). Medlemskortet (finns i appen Laget.se) skall visas upp vid uthämtning av nyckel. Vid problem/frågor kontakta Firre´s styrelse.

Länka till denna kalender

Direktlänk, för länkning från hemsida m.m.

https://www.kalender.se/kalender/firre-batbokning/43182

Kort-url (för länkning i sociala medier m.m)

kurl.se/k43182

QR-kod

T.ex för uppsättning på anslagstavla, medlemsutskick m.m

QR-kod med länk till detta event

Speciella dagar i Februari

Vintercyklingsveckan

Den 6–12 februari firar cykelfrämjandet årets vintercyklingsvecka med tips och pepp kring vintercykling. Dessutom har du möjlighet att vinna en elcykel och andra cykelvänliga priser.

Läs mer
112-dagen 2023

Alla EU-länder uppmärksammar årligen 112-dagen den 11 februari. Syftet är främst att öka kunskapen kring det gemensamma nödnumret.

Läs mer
Alla hjärtans dag

14:e februari är det alla hjärtans dag. På Alla Hjärtans Dag är det vanligt att ge presenter som visar kärlek och uppskattning till sin älskade. Här är tips på vanliga presenter.

Läs mer
Fettisdagen

21:a februari är det fettisdagen. Fettisdagen är en våra mest firade matdagar som firas i Sverige och innebär helt enkelt "fet tisdag". Det är en av de mest uppskattade högtiderna då det äts semlor i nästan alla svenska hem. Under en hel säsong äts det ungefär 50 miljoner semlor i hela landet.

Läs mer

Skapa kalender

Med Kalender.se skapar du snabbt och enkelt publika & privata kalendrar
som alltid är tillgängliga online.

Skapa kalender