TILLBAKA TILL DEN FÖRBJUDNA PLANETEN

Årets rockmusikal - premiär på Scalateatern i höst. Humor, medryckande och välkänd 60-talsrock, en dos Shakespeare och ett rejält rymdäventyr. Låter det som en smått vansinnig blandning? Det är precis vad det är. Musikalen "Tillbaka till den förbjudna planeten" blir ett fängslande äventyr där publiken kommer att lämna salongen med små danssteg och ett stort leende, gnolande på odödliga hits som Great Balls of Fire och All Shook Up. En nostalgisk musikresa i rasande högt tempo, kort sagt det självklara ljuset i höstmörkret.

Tillsammans med sina samarbetspartners kan Värmlandsteatern även erbjuda riktigt prisvärda paket med tvårättersmiddag på Br. Olssons Elektriska och/eller ett glas bubbel och en tapas på Pinchos i pausen.

När kapten Tempest med besättning kraschar sitt rymdskepp på planeter: D'Illyria, stöter de på den galne vetenskapsmannen doktor Prospero som varit strandsatt på planeten med sin dotter Miranda väldigt länge. Prospero hjälper Tempest att laga rymdskeppet men allt går inte riktigt som de tänkt sig. Det blir en märklig förveckling med omöjliga romanser och attacker av rymdmonster. Galet och roligt till riktig ösig musik.

<a href="https://open.spotify.com/album/5UYSmEfsxrDMS2O2f4GYOQ" target="_blank">FÖRESTÄLLNINGEN HAR FANTASTISK OCH MEDRYCKANDE MUSIK - KLICKA HÄR - OCH LYSSNA PÅ DENNA SPOTIFYLISTA
</a>

2rätters menypaket - serveras före föreställningen på Restaurang Br.Olssons Elektriska kl. 17:00
Förrätt
: Skaldjurscocktail med svartpepparflarn och novisdressing
Varmrätt: Hjortinnanlår med enbärstuvad vinterkål kryddsky och potatisterrinné

Pauspaket i Restaurang Pinchos - 1 Glas Cava & 1 tapas: Skagen

Information

Datum & Tid
2016-12-03 kl 19:00 - 20:00
Plats
SCALATEATERN KARLSTAD
Kalender
Det händer i Karlstad

Kortlänk (för sociala medier m.m)
kurl.se/e1436950
QR-kod, för utskrift
QR-kod länk för TILLBAKA TILL DEN FÖRBJUDNA PLANETEN

Boka Biljetter



Plats

SCALATEATERN KARLSTAD
Västra Torggatan 1 65225 KARLSTAD