The Phantom of the Opera

Världens mest storslagna musikal kommer till Sverige!

ANDREW LLOYD WEBBERS originalproduktion The Phantom of the Opera från West End och Broadway kommer nu till Sverige med svensk översättning och ensemble. Premiär på Cirkus den 14 september 2016. Det är då 30 år sedan musikalen hade urpremiär i London.

PETER JÖBACK spelar titelrollen som the Phantom, en roll som han hyllats för både i Londons West End och på Broadway i New York. Han är en av de mycket få som gjort rollen på båda sidor om atlanten: “Det känns speciellt att efter min fantastiska resa på Broadway och West End få ta denna klassiker tillbaka till Sverige igen” säger Peter Jöback.

L’OPÉRA GARNIER i Paris är det majestätiska operahuset där musikalen utspelar sig. Det är den klassiska berättelsen om den passionerade kärlekshistorien mellan the Phantom och balettdansösen Christine Daaé.

THE PHANTOM OF THE OPERA spelades på Oscarsteatern mellan 1989-1995 och blev då en av vårt lands största musikalsuccéer. Äntligen återvänder den till Sverige och spelas på Cirkus i Stockholm endast under en begränsad tid.


THE PHANTOM OF THE OPERA presenteras av 2Entertain, Vicky Nöjesproduktion & Sinclair Entertainment i samarbete med The Really Useful Group.

Musik: ANDREW LLOYD WEBBER
Text: CHARLES HART & RICHARD STILGOE
Libretto: RICHARD STILGOE & ANDREW LLOYD WEBBER
Regi: HAROLD PRINCE
Svensk text: LARS SJÖBERG

För mer information se:www.thephantomoftheopera.se

Längd: ca 2 tim 40 min inkl paus.Boka Biljetter på Ticnet


Information

Datum & Tid
2017-02-19 kl 15:00 - 16:00
Plats
Cirkus
Kalender
Det händer i Stockholm

Åtgärder

Spara till kalender

Kortlänk (för sociala medier m.m)
kurl.se/e1432362
QR-kod, för utskrift


Boka BiljetterPlats

Cirkus
Djurgårdsslätten 43-45 STOCKHOLM

Dela