Föllakzoid + Magna Mater + Lamagaia

Jonk. se presenterar:
Föllakzoid (CHI) + Magna Mater + Lamagaia
Pustervik - Stora Klubben
Fredag 1 juli 2016 kl 21.00
På scen c:a 22.00
Öppet till 03.00
Ålder 18 år med biljett, 20 år på dörren.

FÖLLAKZOID (CHL) – på scen 00.00
Barndomsvännerna Juan Pablo, Domingo och Diego utgör SantiagobaseradeFöllakzoid. Deras kraftfulla blandning av drivande kraut och den uråldriga musiken från Anderna skapar en modernt minimalistisk men ändå rituell ljudbild.
Nya albumet "III" spelades in och producerades i deras egen studio under Blow Your Mind Records och släpptes tidigare i år på Sacred Bones Records.

När de spelade in albumet III ville Föllakzoid expandera sitt sound genom att skapa en atmosfär som bygger mer på monokords och upprepning. Därav lät de den tyska electromaestron Atom TM gå in och ta hand om synthbiten samt addera en del samplingar. Den Korg-synthen som Atom TM spelade med på skivan användes av Kraftwerk när de turnérade på 80-talet och han fick av den av självaste Florian Schneider!

Föllakzoid har turnérat världen över och spelat på hypade festivaler såsom Austin Psych Fest, Primavera Sound (både i Porto samt Barcelona), ATP-festivalen i England, Musique Volante i Lyon, Lollapalooza i Chile m.m.. Det är därför inte mer än rätt att de får spela på det mest hypade spelstället i Göteborg denna gång dvs Pustervik!

Lyssna här:
https://open.spotify.com/artist/7djT11AqtEBzdME1OGFfxL

MAGNA MATER – på scen 23.00
Magna Mater föddes ur gemenskapen av fem individer. Så som en färgskala möttes deras musikaliska tankar och idéer i mitten. Med sina olika grunder inom musik vill de skapa något som inte spikas fast till något konkret, utan mer som en atmosfärisk blandning av musikgenrer inspirerade av minnen, funderingar och känslor. Naturen och dess oändliga skönhet har sedan starten varit drivkraften inom deras musik. Med en blandning av svenska och engelska texter fogar de samman blues, jazz och folkrock med en psykedelisk underton. En typ av musik oberoende av tid eller ålder.

Magna Mater har redan hunnit med att släppa sjuan ”Skogen” samt det självbetitlade fullängdsalbumet ”Magna Mater” på Alleycat Records och ska in i studion i sommar igen för att färdigställa det nya materialet. Trots det gör de några väl utvalda spelningar runtom i Sverige i sommar såsom Malmö Psych Fest, Geronimos i Stockholm samt på hemmaplan på Pustervik. Mer spelningar är bokade men får ej utannonseras för tillfället så håll koll på deras facebook-sida så släpps det inom kort där!

LAMAGAIA – på scen 22.00
Lamagaia är verksamma i Göteborg och spelar repetitiv och drivande rock, ofta influerad av krautrock.
Monotona riff ges tid att expandera och bjuda in närvarande på en färd i musiken.

Själva brukar Lamagaia inte kunna uttala sig mycket om en konsert innan den välsker förutom förutom att de är säkra på att det kommer att kränga, svänga, dönas o drönas!

Dj:s konsertlokalen: Sandy D & Mother T (High Time)
Djs matsalen: Kiss my ass club

<a href="http://www.jonk.se" target="_new" > www.jonk.se </a>

<a href="http://www.pustervik.nu" target="_new" > www.pustervik.nu </a>

<a href="http://www.pusterviksbiljetter.com" target="_new" > www.pusterviksbiljetter.com </a>
<a href="http://www.facebook.com/pusterviksbiljetter" target="_new" > Pusterviks Biljetter Facebook </a>

Information

Datum & Tid
2016-07-01 kl 21:00 - 22:00
Plats
PUSTERVIK
Kalender
Det händer i Göteborg

Kortlänk (för sociala medier m.m)
kurl.se/e1436969
QR-kod, för utskrift
QR-kod länk för Föllakzoid + Magna Mater + Lamagaia

Boka Biljetter



Plats

PUSTERVIK
Järntorgsgatan 12 41301 GÖTEBORG