Diggiloo 2019

Proppfylld med några av våra mest folkkära artister, grymma dansare och ett förstklassigt band – Sveriges soligaste sommarturné Diggiloo är tillbaka för att återigen bjuda på tre timmar underhållning. Det blir härlig musik, massor av skratt och en stor dos kärlek precis som vanligt!

Om du gillar Diggiloo kommer du älska 2019 års årgång. Jessica Andersson, eller ”mamma Diggiloo” som hon också kallas, är tillbaka och det är veteranen Magnus Carlsson också. Även vår egen programledare David Lindgren syns på scenen igen tillsammans med Mariette som hoppar på världens bästa sommarjobb för andra året i rad.

John Lundvik gör Diggiloo-debut liksom countrystjärnan Mimi Werner. De får dessutom sällskap av stjärnornas stjärna! Casper Janebrink tar med sig alla Arvingarna ut i gröngräset. På humorsidan gör Thomas Petersson comeback på Diggiloo-scenen. Det gör även den norrländska rockkungen Brolle som äntligen åker med oss ut i Sommarsverige igen.

Diggiloo 2019 kommer bli en show utöver det vanliga med extra allt. Vi ses i sommar!


SERVERING OCH FÖRSÄLJNING
Diggiloo är så mycket mer än bara musik! Även i år har vi med oss vår egna Diggiloo-restaurang. Du kommer hitta rätter som passar utmärkt att ta med till picknickfilten eller varför inte avnjuta en härlig måltid på vårt restaurangområde? Där serverar vi dessutom öl, vin och alkoholfria drycker. Självklart går det bra att ta med sig en egen picknick-korg (avvikande orter förekommer). Vill du bara ha något litet så finns det popcorn, godis, läsk, kaffe, kakor, korv m.m. i våra kiosker som du hittar på flera platser på vårt område. I vår souvenirshop på arenan hittar du allt du behöver för en perfekt showkväll! Här kan du köpa utvalda Diggiloo-produkter såsom showprogram, cd-skivor, t-shirtar, kepsar och mycket mer. Allt för en oförglömlig kväll att minnas. Utbudet kan variera beroende på spelort.

BILJETTER
På allra flesta spelplatser finns en numrerad parkett samt sittplatser i det gröna (där man tar med egen stol eller filt), avvikande orter förekommer. 
Mer information samt biljettpriser hittar du på www.diggiloo.com
Biljetter bokas på www.diggiloo.com alt. tfn 0455-61 97 00 samt hos lokala återförsäljare.

Information

Datum & Tid
2019-08-16 (Hela dagen)
Plats
Gävle, Strömvallen
Kalender
Diggiloo 2019

Kortlänk (för sociala medier m.m)
kurl.se/e1864670
QR-kod, för utskrift
QR-kod länk för Diggiloo 2019



Plats

Gävle, Strömvallen