Vit Kanin Röd Kanin

Succén fortsätter! Pjäsen om det fria ordet man inte får prata om. En ny skådespelare för varje ort med samma förutsättningar: ingen har läst pjäsen, inga repetitioner. På ett bord ligger ett kuvert med ett manus som är hemligstämplat. Här börjar föreställningen.
Texten är full av överraskningar och är en magnifik uppvisning i ordets möjligheter att förflytta rum, känslor och upplevelser; en sann gåva och ett riktigt äventyr för en lekfull och nyfiken publik. Att skådespelare och publik upplever texten och dess hemligheter i samma ögonblick skapar en exceptionell närvaro och gemenskap. Som publik upplever du ett teaterexperiment som spelats framgångsrikt på över 15 språk.
Manuset är skrivet av iranske dramatikern Nassim Soleimanpour under utreseförbud från Iran. Något som genomsyrar verket. En personlig berättelse med universell igenkänningsfaktor.
”När jag skrev pjäsen saknade jag pass för jag hade vägrat att göra militärtjänsten. Föreställ dig att du är på en öde ö och vill kommunicera. Hur gör man då? Hittar en flaska, stoppar i ett meddelande och kastar flaskan i havet. Pjäsen är en flaskpost. Och pjäsen i sig, är svaret på, varför jag skrev den” säger dramatikern Nassim Soleimanpour. Längd: 1 timmar 5 minuterBoka Biljetter på Ticnet


Information

Datum & Tid
2017-03-22 kl 19:00 - 20:00
Plats
Folkan Teater Örnsköldsvik
Kalender
Det händer i Örnsköldsvik

Åtgärder

Spara till kalender

Kortlänk (för sociala medier m.m)
kurl.se/e1450098
QR-kod, för utskrift


Boka BiljetterPlats

Folkan Teater Örnsköldsvik
Lasarettsgatan 26 891 32 ÖRNSKÖLDSVIK

Dela