SelmasSpa

Selma Spa har ett av de största utbuden av behandlingar i Norden, närmare 40 stycken. Hela 30 behandlingsenheter finns att tillgå och dessa är i sin tur uppdelade på två salonger.
Våra terapeuter är specialutbildade inom sina respektive områden, vilket våra gäster kan se som en säkerhet för att de ska få en så njutbar och effektiv behandling som möjligt.
Är du osäker på vilken eller vilka behandlingar som passar just dig? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en behandling som passar just dig och dina behov!
Våra behandlingar är mycket efterfrågade. Du bör därför boka dina behandlingar i samband med att du bokar din vistelse. Får du förhinder vill vi gärna att du avbokar din behandling senast dagen innan.
Kom gärna klädd i badrock eller lösare klädsel. För att vi ska kunna ge dig en behandling som passar just dig, är det viktigt att du informerar oss om du är allergisk, äter medicin, eller är gravid. Våra hudterapeuter skräddarsyr sedan behandlingarna efter dina behov och väljer produkter från Decléor, Matis eller md Formulations.
I salongsshopen finns ett stort utbud av produkter för hudvård, hårvård, make-up, manikyr, pedikyr mm. Här hittar du även många av de produkter vi använder i våra behandlingar.
Här finner Du våra behandlingar som PDFfil


Information

Datum & Tid
2011-08-05 (Hela dagen)
Kalender
storkyan

Åtgärder

Spara till kalender

Kortlänk (för sociala medier m.m)
kurl.se/e678063
QR-kod, för utskrift

Dela