RAW comedy club

Sveriges största standupklubb – RAW är tillbaka!

3/12: David Sundin (MC), Fredrik Andersson, Thomas Järvheden m. fl.

Efter två år i dvala så gör den omtalade klubben efterlängtad comeback på Hilton Stockholm Slussen i hjärtat av Stockholm.

Under 10 framgångsrika år bokade RAW comedy club världsstjärnor som Jerry Seinfeld och Eddie Izzard. Svenska komikereliten blandades med nya talanger som bland andra Björn Gustafsson och Nour El Refai som blev upptäckta eller fick sina genombrott på RAW. Klubben hade även en egen succéshow under sex säsonger på Kanal 5.

Efter två års behövlig vila är klubben nu i absolut toppform och kommer tillbaka piggare, snyggare och roligare än någonsin tidigare!

Precis som förr är en kväll på RAW mycket mer än bara fantastiskt bra stand-up comedy. På RAW får du en HELKVÄLL från början till slut grymma DJ:s, ljud och ljusshow i toppklass, Ekens signature cocktails samt en meny som präglas av kvalitet och matglädje! Som om det inte vore nog bjuder vi våra gäster på en makalös utsikt över Stockholm.

RAW comedy club slår upp portarna med en färgsprakande öppningshelg den 23 och 24 september på Hilton Stockholm Slussen och kör därefter shower varje lördag hela hösten.

Just det. Lite kuriosa. Namnet RAW är en hyllning till komikern Eddie Murphy och klubbens namn stod de första åren för just hård och vass humor. När vi nu gör comeback är fokuset inte på att hitta världens hårdaste komiker utan världens roligaste.

Baren utanför teatern öppnar kl 20:00!

Lyxa till kvällen med vårt middagspaket där ni avnjuter en härlig två-rätters-middag (välj varmrätt + förrätt eller dessert) i restaurang Eken på Hilton Stockholm Slussen. Dryck köpes separat.

Middagsgäster är välkomna mellan 18-18:30
Efter middagen flyttar ni bekvämt upp en våning till kvällens föreställning där ni har reserverade bra platser.

Information

Datum & Tid
2016-12-03 kl 21:00 - 22:00
Plats
Hilton Stockholm Slussen
Kalender
Det händer i Stockholm

Kortlänk (för sociala medier m.m)
kurl.se/e1457734
QR-kod, för utskrift
QR-kod länk för RAW comedy club

Boka Biljetter



Plats

Hilton Stockholm Slussen
Guldgränd 8 STOCKHOLM