Nyckeln till dig själv

Kursledare: Boris Aranovich

En metod som var och en behöver
Seminarium – Träning
Vi introducerar nu i Sverige en helt ny praktisk metod som kan öppna stora möjligheter inom alla livsområden – hälsa, stresshantering, inlärning, skapande förmågor, mm.
Metoden har skapats av doktor Hasaj Aliev och tillämpades från början av ryska kosmonauter.
Inför det sovjetiska rymdprogrammet försökte man hitta metoder som hjälpte astronauterna att övervinna stress, anpassa sig till frånvaron av gravitation och att klara av stora påfrestningar. Man började använda ”Nyckel” i detta syfte från 1986.
Idag är metoden ”Nyckel” väl etablerad i Ryssland och används på olika företag och myndigheter för att hantera stress och öka arbetsförmågan; inom idrottsvärlden inklusive elitidrotten av olympiska lag, polis, affärsvärlden, högskolor och vanliga skolor. Det är många människor som använder metoden för att hålla sig friska och kunna hantera livspåfrestningar av olika slag på ett bra sätt.
Varför fick metoden så stor spridning? Jo, tack vare sin enkelhet och höga effektivitet.
Vad är grunden till metoden?
Det är känt att människans hjärna tillhör ett universellt system med otrolig potential, vilken kan blockeras av människan själv på grund av hennes komplex, psykologiska barriär och mentala stereotyper.
Dessa blockeringar förhindrar hjärnan att utföra läkningsprocesser, och begränsar inlärning och alla andra förmågor. Med hjälp av ”Nyckel” kan man på kort tid ta bort hjärnans blockeringar (1-2 min), och öka hjärnans potential många gånger. För att göra detta man använder olika metodiker (nycklar), vilka bygger på tankebilder och ideomotoriska fenomen.
Vad kan man få ut av metoden?

När man har lärt sig metoden får man en förmåga till snabb självreglering och man kan befria sig från stress och bli mer psykiskt stabil. Metoden ”Nyckel” är ett sätt att koordinera och
balansera psykiska och fysiologiska processer. ”Nyckel” är den enklaste vägen till inre harmoni, som underlättar genomförandet av olika uppgifter. Den är ett verktyg för självutveckling som ger glädje och därför är helande.
Du kommer att kunna kontrollera rädsla och smärta, och att påskynda läkandet av sår och brännskador.
Du kommer att arbeta effektivare och behöver sova mindre, tack vare att din kropp förbrukar mindre energi och befinner sig i ett tillstånd av intensiv förnyelse.
Du får en känsla av inre balans och kommer att märka när och varför du tappar din arbetsförmåga och kommer att lära dig hur du återhämtar den.
Tack vare denna metod kommer du att kunna fokusera bättre på olika livsproblem och hitta bra lösningar, liksom att vara framgångsrik i ditt yrkesliv.
Du kommer att hitta vägar ur svåra situationer, anpassa dig till förändringar, och tillfriskna fortare.
Du kommer att lära dig saker lättare och på kortare tid.
Självreglering hjälper dig att bli friskare, behålla en god arbetsförmåga och att ta dig samman inför svåra uppgifter, eller att ta dig igenom stressituationer och depressioner.
En ovanlig regel av lärande.
Du kan hitta ”Nyckeln” till dig själv om du gör det som du klarar av och undviker det som känns jobbigt. Hemligheten med den nya teknologin är att göra det som är lätt. Sökandet efter ”Nyckeln” utvecklar förmågan att hitta optimala lösningar.
Ur innehållet av seminariet:
1. Medvetna och undermedvetna processer
2. Ideomotoriska fenomenet
3. Självhypnos-tillståndet
4. Hur man hittar ”nycklarna”
5. Praktiskt sökande av nycklar
6. Använda nycklar för god hälsa
7. Använda nycklar för stresshantering
8. Använda nycklar för återhämtning efter trötthet
9. Använda nycklar för bra hantering av livssituationer
10. Använda nycklar för bra inlärning

Seminariet går under 2 dagar á 6 timmar/dag
Boris har fått personlig utbildning av metodens grundare Hasaj Aliev och har licens för denna undervisning.
Kurskostnad: 1900 kr

Kontakta Marjette 070-3146441 eller Regina 070-3207575Information

Datum & Tid
2008-10-25 (Hela dagen)
Kalender
HÄLSOKALENDERN

Åtgärder

Spara till kalender

Kortlänk (för sociala medier m.m)
kurl.se/e230486
QR-kod, för utskrift

Dela