MAGIC WEEKEND

"MAGIC WEEKEND"

HITTA DIN PASSION

LIVSFLÖDE

KRAFT, RYTM & MAGI

------------------

När: Helgkurs den 25/9 kl.18.00-27/9 kl.15.00


Plats: Enköping Soulsgardens kursgård


Kostnad för hela kursen 2.500kr Inkl. kost & logi

Kostnad kurs 1.200kr

kostnad mat & logi 1.300

---------------------------


Frågor och anmälningar:

Kjell Haglund 0705-777567, Anncharlott Magnusson 070-27 11 109


Mail: krigare.kjellhaglund@hotmail.com anncharlottemagnusson@hotmail.com


Mer information:

www.klingaditthjarta.com www.kjellhaglund.se www.livscoachakademin.se


--------------------------------------------


För att leva sin Passion så behöver du vara förankrad i din själ och kropp och stå i kontakt med det du brinner för. Livet börjar i din själ och kropp och det är också här vi kommer att börja. Du får lära känna din själ och kropp, finna din andning, grund och närvaro. Varje människa har en något unikt att bidra med till världen. Syftet är att du ska bli medveten om just din passion och livsflöde. Det ligger i vår natur att sträva efter helhet och passion samt vårt eget livsflöde, det är det som för samman din fysiska, mentala, själsliga och emotionella energi. När du är integrerad och medveten om vem du är och vad du vill så lever, känner, tänker och handlar du utifrån din sanna natur. Det är att leva sin Passion.

Välkommen till en helgkurs där du nu får en möjlighet att hitta ditt inre Passion samt din inre kraft, magi, rytm Du är en fantastisk varelse, fylld av kraft, magi, liv och möjligheter, alla har vi den Inre passionen inom oss samt inre kraften, magin och den inre rytmen, alla får vi och kan använda den för att skapa oss det bästa liv vi kan föreställa oss. Nu är det dags för dig att öppna nya dörrar, för att få ökad kropp och själs kännedom och självinsikt, för att få ny inspiration och livsglädje och ro i ditt inre centrum. så att du får kraft att vara dig själv och känna dig levande på alla plan i livet i såväl kropp som själ. Öppna dig för livet! Öppna dina sinnen Hitta dit livsflöde och passion samt din egen inre kraft, magi och rytm i både kropp och själ. Låt ditt livsflöde och din passion inspirera dig att forma ditt alldeles egna liv så att du kan finna kroppslig och själslig harmoni.

I en avspänd, lekfull och glädjefull social samvaro samt en tillåtande atmosfär kommer du att få stifta bekantskap med dig själv och din passion, rytm, magi och livsglädje med hjälp av trummans rytm i Afro Power dance (Afrikainspirerad dans) Afrikansk healing dans, Gående meditation, Pow Wow Power dance, (Indianinspirerad dans), du kommer även att få dansa fri dans ,temadans och rörelseövningar, olika OSHO meditationer b.la Dynamic meditation, Trumresa, Drömresa, Inre Musikresa. Samt hitta din passion samt inre kraft, rytm, magi och livsglädje genom tystnad och stillhet i olika meditationer och guidade med trummor och tibetanska klangskålar samt gong., vi kommer även att använda teknikerna Power Qi gong samt Qi-Andning. Samt du kommer att få pröva på att spela Shamantrumma. Det blir även föreläsning samt samtal i grupper.

Du är en fantastisk varelse, fylld av kraft, magi, liv och möjligheter, alla har vi den inre pssionen och kraften, magin och den inre rytmen inom oss, alla får vi och kan använda den för att skapa oss det bästa liv vi kan föreställa oss. Du nu får en möjlighet att hitta din inre kraft och magi samt din inre rytm, så att du kan befria din själ och din livskraft.

Nu är det dags för dig att öppna nya dörrar, för att få ökad kropp och själs kännedom och självinsikt, för att få ny inspiration och livsglädje och ro i ditt inre centrum. Öppna dig för livet! Öppna dina sinnen! Hitta din egen inre passion, kraft, magi och rytm i både kropp och själ. Låt din inre kraft, magi och rytm och puls inspirera dig att forma ditt alldeles egna liv så att du kan finna kroppslig och själslig harmoni. Vi kan och får använda den för att skapa oss det bästa liv vi kan föreställa oss, för oss själva och för dom som är viktiga för oss, vi får vara oss själva inget hindrar oss men hur hittar vi dit.

Livet är fullt utav rytmer! Vi är omgivna av rytmer, födda ur rytmen av vår moders hjärtslag och vår egen puls. Vi andas, rytmiskt när vi sover, äter, älskar och arbetar. Lär dig leva din egen livsrytm, bjud upp dig själv och följ ditt inre - din sanning - din väg!

Öppna dig för livet! Öppna dina sinnen Hitta din egen inre passion, kraft, magi och rytm för både kroppen och själen. Låt din inre passion, kraft, magi och rytm och puls inspirera dig att forma ditt alldeles egna liv så att du kan finna kroppslig och själslig harmoni, nu är det dags för dig att öppna nya dörrar, få ökad kroppskännedom och självinsikt, för att få ny inspiration och livsglädje och ro i ditt inre centrum. Så att du får kraft att vara dig själv och känna dig levande på alla plan i såväl kropp som själ.

Vi vill ge dig redskapen så att du kan hitta tillbaks till dig själv och din passion och inre kraft och magi så att du ska kunna ha daglig kontakt med din inre passion och rytm, som även innebär att du kan hålla dig i daglig kontakt med din inre kraft och magi så mycket som möjligt, och så får du lära dig hur du kan fylla på dig själv med den, så att du kan börja gå med stolthet på moder jord, vi vill även hjälpa dig att våga lita på dina känslor och hitta dina behov samt livsuppgift, så att du kan börja uppskatta och älska dig själv, vi vill även ge dig ett tillfälle att vända dig inåt för att få kontakt med den inre rösten och ditt inre kloka sanna jag.

En viktig anhalt på vägen är att hitta din passion och ditt livsflöde samt utveckla din personliga kraft, magi och rytm, så att den är välbalanserad och hela tiden finns tillgänglig för att bära och inspirera dig. Kanske känner du att du skulle vilja förändra en viss del av ditt liv, men vet inte riktigt hur du ska gå till väga, eller hur du skulle vilja ha det. Kanske är det svårt att urskilja riktningen. En del av den process under den här helgen är att guida dig genom, och hjälpa dig definiera vilken som är rätt riktning för dig i livet. Varje människa har förmågan att välja, att lära av sina val och att utvecklas.

Kursens handlar också om att träna oss i att vara i varje ögonblick, att leva fullt ut. Det är i nuet vår fulla potential finns samt vår inre kraft, magi och rytm. Krav, vanor och livsmönster gör att vi inte är i kontakt med oss själva, det orsakar stress, spänningar och ohälsa. Under kursen får du möjlighet att bli mer medveten i nuet för att du ska kunna njuta mer av livet, skapa bättre relationer och utvecklas.

Vi är vana att försöka vara alla till lags, inte ta våra egna behov, önskningar och drömmar på allvar, det är lättare att sätta omgivningens behov före våra egna. När vi inte är helt tillfredställda med våra liv tror vi ibland att det är de yttre förändringarna vi behöver eller att andra ska ändra sig, men i själva verket är det när vi själva växer som det också sker förändringar i vår omgivning.

Livet är hela tiden NU, vi kommer att träna om och om igen att bara vara i ögonblicket. Ju mer man är i ögonblicket ju mer vila och sinnesro kan man finna i livet. Stress och oro kommer bl a av att vi hela tiden befinner oss i dåtid eller framtid, men vi kan ju aldrig vara någon annanstans än HÄR & NU. Det är i nuet du kan bearbeta det förflutna. Ge akt på ditt handlande, reaktioner, humör, tankar, känslor, rädslor och önskningar, det är det förflutna i dig. Om du kan titta på det utan att döma, bearbetar du den förflutna genom styrkan att vara i nuet.Information

Datum & Tid
2009-09-26 (Hela dagen)
Kalender
HÄLSOKALENDERN

Åtgärder

Spara till kalender

Kortlänk (för sociala medier m.m)
kurl.se/e375583
QR-kod, för utskrift

Dela