Magic Moments with Magic Movements

SOMMARKURS VECKA 29. DEN 13- 19 JULI

MAGIC MOMENTS
WITH MAGIC MOVEMENTS
MOSESKODEN (THE SECRET)

Kom och lär dig att skapa det liv du vill ha
Hitta dig själv & bli den du är
Hitta din Passion & Livskraft

Plats: Kalmar Ljungnäsvillan vid havet

Kostnad: 2.800kr. inklusive Kost & Logi samt olika arbetsmaterial
Det går bra att dela upp betalningen.

Anmälan och frågor kontakta:
Kjell 0705-777567 eller Anncharlott 070-2711109
Krigare.kjellhaglund@hotmail.com
anncharlottemagnusson@hotmail.com

www.kjellhaglund.se
www.klingaditthjarta.com

Kom och lär dig Moseskoden ett verktyg där era önskningar och drömmar kommer att uppfyllas. Genom att förstå Moseskoden i nutida tolkning, har du nyckeln till att forma ditt framtida liv.

Vi tycker liknelsen med Alladdin och den magiska lampan, är en väldigt bra berättelse att likna vid, även om det är en "saga". Alladin hade nämligen fullständig tro och tillit till att Anden skulle hjälpa honom med det han bad om. Samma tro och tillit skall vi visa både oss själva och universum. Den lagen som styr, säger nämligen: "Din önskan är min lag".

Attraktionslagen, är den mest kraftfulla lagen i hela universum. Den är enkel, men måste utövas. När du väl har fått greppet, går det inte att se tillbaka! Den blir en del av dig för evigt!. Attraktionslagen är neutral.

DU ÄR EN LEVANDE MAGNET! DET DU VILL HA, VILL HA DIG! DET DU GER UT, FÅR DU TILLBAKA
Din energi är där dina tankar är. Är du medveten om vilken kraftfull skapare du är? Vet du att allt som händer dig, eller som har hänt dig, utan undantag, är helt i linje med dina tankar - och ännu mer viktigt - känslorna bakom dessa tankar. Ta en titt på dig själv och ditt liv. Det finns antagligen några områden i livet som du är mindre nöjd med, medan andra känns riktigt bra. Du kanske till och med känner att en del saker har hänt på grund av olika omständigheter, och att du inget har kunnat göra åt det. Faktum är att du inte alls är offer för dessa omständigheter! Det handlar bara om förståelse för hur man "spelar livets spel", och förståelse för reglerna…lagarna som bestämmer hur spelet ser ut.

Kan du hålla med om att det finns mycket omkring oss, som vi tror på fast vi inte ser det? Vi vet alla att allt består av energi, även om vi inte kan se partiklarna med blotta ögat. Vi tror även på gravitationskraften, vi vet att den finns och fungerar, men vi kan inte se den. Det är precis samma med de universella lagarna, som finns och påverkar oss, varken vi är medvetna om dem eller inte. De universella lagarna är mycket mer kraftfulla än gravitationskraften som påverkar jorden. De universella lagarna är oändliga och bortom alla gränser. Av alla lagarna, finns det en som är särskilt kraftfull och det är attraktionslagen som säger: Lika drar till sig lika. Det betyder att det du är fokuserad på, drar du till dig.
Så här fungerar det. När du är fokuserad på det du vill, drar du till dig det du vill. När du är fokuserad på det du inte vill, drar du till det du inte vill. Nu tänker du förmodligen, att är det så himla enkelt borde ju alla ha vetat om det sedan förut, och alla borde rimligtvis använda sig av den. Eller du kanske tänker att du har behövt bättre ekonomi under flera år, och om det nu fungerar så borde du haft mer pengar för länge sedan. Attraktionslagen är faktiskt så enkel, men våra tankar är vanligtvis inte särskilt fokuserade, och far åt många olika håll på samma gång.
Allt i ditt liv som du vill förändra, kan du få förändrat genom att helt enkelt förstå attraktionslagarna, och välja att medvetet förändra dina tankar, genom att ständigt sträva mot tankar som känns bättre. På det sätt du som du VERKLIGEN känner inför en sak, tanke eller händelse, DET är din barometer som talar om i vilken balans din tanke är just då. Omständigheter i livet är en annan vägvisare. Om du någon gång funderar på i vilken ände av barometern dina tankar är, kolla av med dina känslor. Dina känslor ljuger aldrig om åt vilket håll din energi flödar.

Den universella attraktionslagen, arbetar i ditt liv just nu, varken du är medveten om den eller inte. Du drar till dig de människor, situationer, arbeten och mycket mer som finns i ditt liv. När du väl är medveten om den här lagen och hur den fungerar, kan du börja använda den för att avsiktligt dra till dig det du verkligen vill ha i livet. Hur skapar man då sina drömmar genom att använda attraktionslagen? Det finns några grundläggande steg!

1. Var mycket klar över vad du vill, eller vad du vill ha.
2. Visualisera och höj din vibration omkring det.
3. Tillåt att det kommer.

Du måste vara mycket klar och tydlig över vad din önskan är. Fokusera. Ge all din positiva energi till det. Må bra och känn dig lycklig och glad. En stor del i den här universella lagen, är din egen energi och vibration i vad du känner. Oavsett vilken tanke du har, så blir den när den kombineras med känsla, en vibration som sänds ut till universum och drar till sig tillbaka det du vill ha. Du kan lämna alla detaljer till universum, låt universum själv leverera på det sätt som passar bäst, när du skall ta emot och så vidare. Allt du nu skall göra är att tillåta det att komma. Låter enkelt va! Men faktum är att det kan vara det svåraste av allt. Frigör dig från allt tvivel, och gör inget annat än att förvänta dig att det kommer. Var tacksam. Och var alltid redo att agera eller göra det som känns rätt, att våga göra det som känns rätt är ett viktigt steg. Och det är allt! Du skall alltid förvänta dig goda saker, dina önskningar. Må bra och vet att det du vill ha är på väg till dig. Förvänta dig alltid dina önskningar, förvänta dig mirakler!

Sommarkursens innehåll

Attrahera det du vill ha
Kärlekens vilja för dig
Hur du övervinner begränsningar
Lagen om att ge och ta emot
Vad själen mest av allt vill ha
Att samtala med sanningen
Gör din önskepyramid
Att ingå i helheten
---------------------------
Fri dans Afrikansk dans
Indiandans Meditationsdans
Trummor tibetanska klangskålar gongar Mantrasång
Meditationer
Egna övningar
Samtalsövningar i grupp
Yoga Qigong
Föreläsning

VARMT VÄLKOMNA TILL EN HÄRLIG OCH INSPIRERANDE VECKOKURS
Information

Datum & Tid
2009-07-13 (Hela dagen)
Kalender
HÄLSOKALENDERN

Åtgärder

Spara till kalender

Kortlänk (för sociala medier m.m)
kurl.se/e315806
QR-kod, för utskrift

Dela