Lär dig att LEVA i MINDFULNESS

LÄR DIG ATT LEVA HÄR & NU I MINDFULNESS (MEDVETEN NÄRVARO I NUET)

ENSKILD HELGKURS eller 1:a delkursen i utbildningen till Mindfulnesscoach

När: Helgkurs den 22-24 Maj i Linköping

Plats: Linköping Limmernäs kursgård

Kostnad. 1.500kr/person inklusive kost & logi Det går bra att dela upp betalningen.

Anmälan och frågor till
Kjell Haglund
Anncharlott Magnusson
Mail: krigare. kjellhaglund@hotmail.com
Mail: anncharlottemagnusson@hotmail.com
Kjell Tel. 0705-777567
Anncharlott Tel. 070-27 11 109

www.kjellhaglund.se www.klingaditthjarta.com www.livscoachakademin.se

Obs. En veckas intensiv sommarkurs utbildning till Mindfulnesscoach vecka 28 den 6-12 i Gävle Högbo kursgård

Pris: 4.000 kr inklusive kost & logi
Det går bra att dela upp betalningen

Välkommen till en kurs som handlar om att träna oss i att vara i varje ögonblick - att leva fullt ut. Det är i nuet vår fulla potential finns. Krav, vanor och livsmönster gör att vi inte är i kontakt med oss själva, det orsakar stress, spänningar och ohälsa. Under kursen får du möjlighet att bli mer medveten för att kunna njuta mer av livet, skapa bättre relationer och utvecklas. Avsikten och syftet med den här kursen, är att erbjuda dig redskap med vars hjälp du kan börja leva mer medvetet i nuet, då nuet är den enda del av livet som du kan påverka. Det är i nuet som vi styr vi våra liv - insikt över nuet leder till insikt över våra liv. Kan vi lära oss styra det vi uppmärksammar kan vi också styra våra tankar, känslor och handlingar. Kraften att leva här och nu är enorm. Det är mindfulness. Du kommer även få lära dig att öka din medvetenhet om vad som pågår inom dig och i din omvärld. Genom medveten träning av vårt här och nu kan du, istället för att reagera utifrån ditt "gamla" livsmönster i olika situationer, börja agera i nuet med en högre grad av valfrihet och flexibilitet än tidigare, då sanningen om ditt liv finns här och nu. Träning i medveten närvaro här och nu medför också att vår stress minskar och att vår livskvalitet ökar.

Genom träning i medveten närvaro här och nu, blir vi mer öppna för det som händer och förstår våra egna reaktioner bättre, och vi kan därigenom börja göra mer kloka och aktiva val. Vilket innebär att vår valfrihet och flexibilitet ökar. Vi lär oss att börja lyssna på oss själva och lär oss att agera utifrån vår egen inre sanning som finns i nuet, och inte som nu att vi hela tiden anpassar oss till omständigheterna och lever utifrån våra ”gamla” livsmönster. Du får även med dig ett tio veckors program så att du kan fortsätta att träna hemma. Jag välkomnar alla som vill utveckla och fördjupa relationen till sig själva.

Under helgkursen kommer vi att använda oss av olika andningsövningar genom B.la Power Qigong och de 5 Tibetanerna. Övningar för att öka din medvetna närvaro i vardagen. Övningar för att öka din medvetenhet inom områdena din kropp, din andning samt sinne. Övningar för att lära dig acceptans. Övningar för att lära dig mental styrka och avspänning. Guidade, gående, tysta Meditationer samt meditationer med Tibetanska klangskålar, och du kommer även att få stifta bekantskap med din inre kraft och medvetna närvaro genom olika danser b.la Afro Power dance (Afrikansk inspirerad dans) Pow Wow Power dance (Indianinspirerad dans) samt olika temadanser. Teori samt samtal i olika gruppsammansättningar.Information

Datum & Tid
2009-05-22 (Hela dagen)
Kalender
HÄLSOKALENDERN

Åtgärder

Spara till kalender

Kortlänk (för sociala medier m.m)
kurl.se/e293461
QR-kod, för utskrift

Dela