HJÄRTATS LUST

”HJÄRTATS LUST”
Hitta din Passion & Livsflöde
Din inre Kraft, Rytm & Magi
För att leva Av Hjärtats Lust så behöver du vara förankrad i din själ och kropp och stå i kontakt med det du brinner för. Livet börjar i din själ och kropp och det är också här vi kommer att börja. Du får lära känna din själ och kropp, finna din andning, grund och närvaro. Varje människa har en något unikt att bidra med till världen. Syftet är att du ska bli medveten om just din passion och livsflöde. Det ligger i vår natur att sträva efter helhet och passion samt vårt eget livsflöde, det är det som för samman din fysiska, mentala, själsliga och emotionella energi. När du är integrerad och medveten om vem du är och vad du vill så lever, känner, tänker och handlar du utifrån din sanna natur. Det är ”Hjärtats lust”
Välkommen till en helgkurs där du nu får en möjlighet att hitta ditt inre livsflöde & Passion samt din inre kraft, magi, rytm Du är en fantastisk varelse, fylld av kraft, magi, liv och möjligheter, alla har vi det Inre livsflödet och passionen inom oss samt inre kraften, magin och den inre rytmen, alla får vi och kan använda den för att skapa oss det bästa liv vi kan föreställa oss. Nu är det dags för dig att öppna nya dörrar, för att få ökad kropp och själs kännedom och självinsikt, för att få ny inspiration och livsglädje och ro i ditt inre centrum. så att du får kraft att vara dig själv och känna dig levande på alla plan i livet i såväl kropp som själ. Öppna dig för livet! Öppna dina sinnen Hitta dit livsflöde och passion samt din egen inre kraft, magi och rytm i både kropp och själ. Låt ditt livsflöde och din passion inspirera dig att forma ditt alldeles egna liv så att du kan finna kroppslig och själslig harmoni.
I en avspänd, lekfull och glädjefull social samvaro samt en tillåtande atmosfär kommer du att få stifta bekantskap med dig själv och ditt livsflöde och passion, rytm, magi och livsglädje med hjälp av trummans rytm i Afro Power dance (Afrikainspirerad dans) Afrikansk healing dans, Gående meditation, Pow Wow Power dance, (Indianinspirerad dans), du kommer även att få dansa fri dans temadans och rörelseövningar, OSHO Dynamic meditation, Trumresa, Drömresa, Inre Musikresa. Samt hitta din passion och livsflöde samt inre kraft, rytm, magi och livsglädje genom tystnad och stillhet i olika meditationer och guidade med trummor och Tibetanska klangskålar samt gong., vi kommer även att använda teknikerna Power Qi gong samt Qi-Andning. Samt du kommer att få pröva på att spela Shamantrumma. Det blir även föreläsning samt samtal i grupper.
När: Helgkurs den 5-7 Juni

Plats: Västerås Rävnäs kursgård

Kostnad. 1.500kr/person inklusive kost & logi
Det går bra att dela upp betalningen.

Anmälan och frågor till
Kjell Haglund
Anncharlott Magnusson
Mail: krigare. kjellhaglund@hotmail.com
Mail: anncharlottemagnusson@hotmail.com
Kjell Tel. 0705-777567
Anncharlott Tel. 070-27 11 109
www.kjellhaglund.se www.klingaditthjarta.com www.livscoachakademin.seInformation

Datum & Tid
2009-06-05 (Hela dagen)
Kalender
HÄLSOKALENDERN

Åtgärder

Spara till kalender

Kortlänk (för sociala medier m.m)
kurl.se/e293522
QR-kod, för utskrift

Dela