Hälsa på Erika

Vinprovningskvällen hemma hos Maria har blivit ändrad till en utflykt till Eskilstuna för att hälsa på hemma hos Erika istället. Jag klipper in lite från provningsdiskussionen där vi kom fram till det, så allt finns samlat under en punkt här.

Alltså...pratade med Erika igår. Vi har ju tidigare pratat om att åka och hälsa på henne och vi tyckte båda att 26:e till 27:e skulle passa bra. Vi kanske kan prova vin hos henne istället?
/Titti
<hr>
Jag kan komma till Erika eller till Maria, beroende på vad ni bestämmer. Om det blir Erika och vi ska sova över måste jag vara tillbaka i Uppsala före kl två den 27e.
/Jennie
<hr>
Kan ta vinprovningen en annan dag isåfall! Skulle ju vara kul att åka och hälsa på Erika./Maria
<hr>
Instämmer med föregående talare! /Ylva
<hr>
Får vi komma? Ja

Hur tar vi oss dit(bil/tåg/buss - har nån bil så alla får plats)? Än så länge är vi fyra som vill åka, se vilka under nästa fråga, så vi går in i en bil. Kan vi ta er bil Ylva?

Vilka kan följa med? Maria, Ylva, Jennie, Titti

Sover vi över? Ja

Vad ska man ha med sig isåfall? Två borde nog ta med sig madrass/liggunderlag beroende på hur kinkiga vi är och på hur vi tar oss dit. Sovsäck/lakan tror jag vi alla bör ha med, eller hur Erika? Vin, om vi vill prova det.
/någon ställde frågor och Titti svarade
<hr>
Alla som vill är stjärtligt välkomna till mig på fredag. Plats finns det gott om; däremot bara 2 madrasser o en soffa (som inte riktigt går att ligga raklång i). Nåt liggunderlag har jag oxå o en lite halvmjuk matta att lägga den på. Så sammanfattningsvis finns 2 bra bäddar o 2 sämre. Om vi ska prova vin eller inte vet jag ej. Har tyvärr inte tid själv att handla. Ni får komma när ni vill på fred em, men tyvärr måste jag nog sparka ut er t lunch på lörd. MÅSTE plugga!!! (Men det passade väl Jennie bra?!) Jag fixar nåt käk. Troligtvis meze (som ni får hjälpa mig att göra) eftersom jag råkar ha en sån (ganska så lååååångdragen) period.

Vad mer behöver ni veta?!
Tunaforsg. 6B bor jag på, Titti hittar.

/Erika
<hr>
Titti hittar sådär, speciellt i bil, men vi får väl skriva ut en vägbeskrivning så ska det nog gå bra.
/Titti
<hr>
Jag vill också följa med!!
Åker nog direkt från Västerås på fredagen då men samåker gärna på hemvägen.
/Catharina
<hr>
Eftersom jag har ett så bra liggunderlag så tar jag gärna med mig så kan någon annan få de sovplatser som finns. /Jennie
<hr>
Om jag inte missminner mig så ska jag köra föräldrarna till arlanda kl 04 den 26e. (finns viss risk att jag missuppfattat så det är kl 04 den 27e egentligen). Det innebär hursomhelst att jag kommer ha tillgång till bil med 5 platser (totalt). Det löser kanske bilproblemet (om det fanns ett sådant). Det hänger dock på tre saker.
1. Att jag minns rätt om datumet.
2. Att jag följer med ELLER
3. Att föräldrarna tar den bil Titti får köra
(försäkringsfråga) /jesper
<hr>
Är det bara Catharina som ska med, mer än oss ursprungliga 4 är det ju lugnt med en bil. Jesper tyckte att det lät lite stressigt och har sett lägenheten så han verkar inte helt på.
/Titti
<hr>
Ah, bra. Då behöver ni inte mig (blir ju faktiskt bara dyrare om jag följer med). Men det är nog lika bra, tjejer är läskiga! Ni får ha det så bra :)
/Jesper
<hr>
Det var jag ( Maria ) som ställde alla extrafrågorna. Jag tycker att vi kan ta vinprovningen en annan dag..men kan iofs vara trevligt att dricka lite vin ändå (men kanske bättre med rött som inte behöver kylas innan).
Jag har inga liggunderlag så jag sover gärna på nån form av madrass/soffa som Erika har(kan i värsta fall sova skavfötters med nån).
Hur dags borde vi åka härifrån Uppsala? Jag kan sluta tre (åt vilket håll åker man ut från Ua?)//Maria
<hr>
Man tar 55an/Enköpingsvägen (ut förbi flogsta och ica maxi) hela vägen till enköping, sen fortsätter man på 55an till strängnäs där man byter till e20 som går hela vägen till Eskilstuna.
Lillasyster bor där och jag har för mig att det tar 1.5-2h att köra dit. Det är ca 11 mil.
/jesper
<hr>

Vad roligt att detta äntligen blir av! :) Vi kan ta vår bil såklart, den måste ju få komma ut och lufta sig lite.. Jag skulle kunna ta med en luftmadrass att sova på, eller så kanske jag är den enda som faktiskt kan ligga raklång på soffan..? Skulle vi kunna utgå från ICA Väst när vi åker? Om vi åker tillräckligt tidigt (jag är ledig hela dan, så jag är flexibel) så kan vi kanske åka förbi systemet i Stenhagen på vägen också. /Ylva
<hr>
Jag har liggunderlag men sov jäkligt dåligt på det när vi var i Gbg så jag tar gärna madrass om det finns över. Men jag tar med liggunderlaget iaf. Jag jobbar som vanligt och vill helst inte sluta innan 16 iaf. Kan ju flexa men ligger mycket minus nu så det vore skönt att slippa ta ut så mycket mer.
/Titti
<hr>
Kul att ni kommer allihopa! O va bra att ni planerat så mkt så behöver inte jag det... =)

Sammanfattningsvis:
* Om nu Ylva kan tänka sig att sova på soffan igen (det har du gjort i V-ås en gång) behöver bara en madrass/liggunderlag tas m, o gärna egna lakan/sovsäck. Har nog kuddar o täcken/filtar t alla.
* Om ni har lust å leva loppan får ni gärna göra det. Tyvärr tänker jag nöja mig m nåt (eller kanske två då) glas vin, så jag e fit fort fight på sönd för lite springtävling.
* Appropå vin så vore det grymt om ni fixade det på vägen hit. O det verkar ju vara er tanke enligt konversationen ovan. Rött passar nog bäst till mezen.
* Som Jesper sagt tar det nog närmare 2 timmar hit o ska ni handla oxå så... Jag väntar mig att ni kommer vid 18-19-tiden - typ! Ta vägen över Strängnäs, det är närmast.
Ses snart!
/Erika
<hr>
hej hej

Fantastiskt nog har detta hänt: jag jobbar kväll på lördagen så det vore jättetrevligt att hälsa på erko om det är okej för dig :)

Kommer från sthlm, med tåg antagligen åker vid fem, är det långt ifrån stationen tunaforsgatan?

Om för krångligt med sovisar p platser o så är det lugnt, kan åka med tåget hem på kvällen.

slår en pling till dig erika o kollar läget

/kram rifat
<hr>
kul riffe!!!!
kom när du vill. antingen möter jag dig vid tåget (gäller dig oxå, catharina) o om jag nu inte skulle hinna kan du ju skriva ut en liten karta lr så guidar jag via tfn. tar ca 10 min att gå fr station.
en t madrass kan behövas nu. prata m dom som åker bil så kanske de kan ta m en t.
kram!
/"erko"
<hr>

Jag kan ta med en luftmadrass. Tror det blir du och jag Rifat som får slåss om soffan va..? Titti, om du kan tänka dig att åka direkt från jobbet så kanske jag kan komma och hämta dig? Kanske skulle vi kunna plocka upp er andra också på vägen då i så fall. Då hinner vi väl till systemet också innan de stänger. Vad sägs? /Ylva
<hr>
Hej igen!
Ja, jag kan tänka mig att åka från jobbet, men som jag tror att Jennie har sagt till Ylva iaf vill jag åtminstone jobba till 16.30, gärna längre. Eftersom Ylva och Jennie tar med liggunderlag/madrass struntar jag i min.
/Titti


Okej, kan vi göra så att jag hämtar upp Jennie och Maria först, och sedan dig Titti vid 16.45? Sedan åker vi och handlar vin (systemet i stenhagen har öppet till 20) för att sedan styra kosan mot E-tuna! En sak till: jag skulle behöva vara i Uppsala omkring 12 på lördag, vilket innebär att vi måste åka senast 10 från Erika. Hoppas det är okej för alla som ska åka med! /Ylva<b/>


Information

Datum & Tid
2008-09-26 (Hela dagen)
Kalender
fika

Åtgärder

Spara till kalender

Kortlänk (för sociala medier m.m)
kurl.se/e218347
QR-kod, för utskrift

Dela