HALLÅ! POPMUSIK, KICKAR Å KLÄDER - en monolog med Magnus Uggla

Hallå! Popmusik, kickar å kläder

"Årets bästa show" Dagens Nyheter
"Mycket bättre kan det inte bli" Svenska Dagbladet
"en fullkomligt lysande monolog" Aftonbladet
"En njutning..." SR Kulturnytt

Magnus Ugglas monolog Hallå! Popmusik, kickar å kläder har hyllats av en enad kritikerkår. Föreställningen hade premiär den 21 oktober och har spelats för utsålda hus i Stockholm. Det mycket stora publiktrycket möts med både nya teatrar och en förlängning av spelperioden. Med stor glädje kan vi nu berätta att Magnus Uggla med ensemble fortsätter att spela i Stockholm, när monologen flyttar in på Skandiascenen.

Den självbiografiska monologen signerad Martin Luuk, kretsar främst kring hur karriären startade och fram till epokgörande skivan ”Om Bobo Viking” men gör även nedslag i andra delar av hans karriär och liv fram till idag. Berättelser från barndomen, hur popmusiken invaderade honom, drömmarna och genombrottsåren på 70-talet varvas med låtarna från samma period.

-Jag ville se en intimare Magnus. Se honom nära. Utan masker, utan solglasögon, berättandes sin historia utan distans. Jag ville höra honom sjunga de gamla sångerna, avskalat enkelt. Magnus har gett mig allt detta, säger författaren Martin Luuk angående Hallå! Popmusik, kickar å kläder.
I pressen har monologen hyllats unisont av en enad kritikerkår. DN utsåg den till "årets show", SR P1 Kulturnytt var "betagen av detta bedårande barn av sin tid", Aftonbladet ansåg att Magnus Uggla var "lysande som sig själv" och Svenska Dagbladet sa att det inte kunde bli mycket bättre.

Recensioner:
<a href="http://www.dn.se/kultur-noje/konsertrecensioner/halla-popmusik-kickar-a-klader-med-magnus-uggla-pa-teater-galeasen/" target="_New">DN</a>
<a href="http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=478&artikel=6284809&playaudio=5494014" target="_New">Sveriges Radio</a>
<a href="http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/scen/article21626010.ab" target="_New">Aftonbladet</a>
<a href="http://www.svd.se/estradoren-magnus-uggla-i-toppform" target="_New">SVD</a>

Föreställningen är regisserad av Sunil Munshi, senast aktuell som regissör och scenograf för succéföreställningen Diktatorsfruar av Theresia Walser på Uppsala Stadsteater.

Längd 1 timme och 40 minuter
Arrangör: Live Nation

Information

Datum & Tid
2017-02-18 kl 16:30 - 17:30
Plats
Skandiascenen, Cirkus Djurgården
Kalender
Det händer i Stockholm

Kortlänk (för sociala medier m.m)
kurl.se/e1431711
QR-kod, för utskrift
QR-kod länk för HALLÅ! POPMUSIK, KICKAR Å KLÄDER - en monolog med Magnus Uggla

Boka Biljetter



Plats

Skandiascenen, Cirkus Djurgården
Djurgårdsslätten 43-45 STOCKHOLM