GAV FINLAND

Aktiviteter

Anmälan

Anmälan till GMV:s arrangemang görs enligt följande för att allt ska fungera på bästa sätt: anmälan till aktivieterna kan göras så snart man fått kännedom om dem, men senast den dag som anges för anmälan till respektive programpunkt.

Inbetalning av avgiften till ett program är detsamma som anmälan. Inbetalningen gäller som anmälan, vilket innebär att så kallad intresseanmälan inte kan göras! Betalning erläggs till GMV:s bankgiro 5727-8335.
Vänligen ange på talongen avsändare/deltagare, bankgiro-kontonummer för eventuell återbetalning, samt den aktivitetspunkt/det nummer som betalningen avser.
Som anmälningdag räknas den dag då inbetalningen är bokförd på föreningens bankgirokonto. Vid överbokning gäller 'först-till-kvarn'-principen (bokföringsdagen på föreningens konto bestämmer turordningen).
Sent ute? Tillgång på platser kontrolleras enkelt genom ett samtal på telefontiden tisdagar kl 10-12 till kansliet som tar emot avanmälningar.


Avanmälan

På grund av föreningens nödvändiga avtal med restauranger. guider, busstransporter med mera i samband med arrangemangen tillämpas följande regler vid avanmälan:
Avanmälan med rätt till återbetalning av erlagd avgift kan göras senast fyra dagar innan aktiviteten äger rum.
OBS! en administrativ avgift på 50 kr dras av vid återbetalningen.
Vid avanmälan senare än fyra dagar i förväg: ingen återbetalning.
Vid överbokning återbetalas erlagd avgift utan avdrag för administrativ avgift.
Gäster som inte är medlemmar i föreningen får gärna delta i mån av plats, men från årsskiftet till en extra avgift.


Aktivitet 12
Gastronomiska Akademiens prisfest, Riddarhuset

LÖRDAGEN DEN 17 JANUARI Kl 12.00 OBS! TIDEN! Gastronomiska Akademiens prisfest på Riddarhuset. Utdelning av GA:s belöningar i Riddarhussalen, därpå buffélunch med ett glas vin i Lantmarskalkssalen, kostnad 450 kr/500 kr för gäst. Gastronomiska Akademiens stiftelse presenterar i samband med prisfesten en alldeles ny bok, Gastronomisk forskning, som är ett härligt verk om pågående tvärvetenskaplig måltidsforskning. Denna bok kommer att ges som present till alla deltagare på prisfesten – och de som inte kan delta då får senare hämta sitt exemplar på Grappe respektive i Göteborg där utlämningsställe meddelas till medlemmarna.
Anmälan till kansliet, eller på hemsidan www.vannerna.nu eller per brev. Skriv Prisfest på anmälan, senast den 13 januari. Anmälan är bindande och gäller när 450 kr erlagts till bankgiro 5727-8335.

AnmälanAktivitet 13
Exklusiv matlagningshelg med Carl Jan på Saxå

LÖRDAG DEN 24 OCH SÖNDAG DEN 25 JANUARI 2009 Matlagningshelg med Carl Jan Granqvist i Grythyttan och övernattning på Saxå herrgård. Samling kl 14 på Saxå, transport till Grythyttan med guidning till sevärdheterna, matlagning i Måltidens Hus med studenter från Grythyttans restauranghögskola. Resultatet av matlagningen intas med utsökta viner. På söndagen frukost på Saxå och tillfälle till promenad i den sköna Bergslagstrakten. Pris 3000 kr i dubbelrum, 3 400 kr i enkelrum. Gäster välkomna, icke medlem betalar 3 200 kr i dubbelrum och 3 600 i enkelrum. Läs mer om programmet på hemsidan!
Anmälan till kansliet, eller på hemsidan www.vannerna.nu eller per brev. Skriv Saxå på anmälan, senast den 13 januari. Anmälan är bindande och gäller när 3000/3 400 kr respektive 3 200 kr/3 600 kr har erlagts till bankgiro 5727-8335.
Anmälan
Läs meraAktivitet 1.
Finsk-svensk afton på Finlands ambassad

TISDAG DEN 10 FEBRUARI: Finsk-svensk afton på Finlands ambassad kl 17.30-19. Gärdesgatan 11, buss 69 till hållplats Ambassaderna, eller buss 72, hållplats Hakberget, några hundra meters promenad till den vita ambassadbyggnaden bakom Sveriges Radio


Information

Datum & Tid
2009-02-10 (Hela dagen)
Kalender
elena

Åtgärder

Spara till kalender

Kortlänk (för sociala medier m.m)
kurl.se/e259153
QR-kod, för utskrift

Dela