Filmkväll

2011-05-07
Filmkväll på ZaWicca.se för er med redan någorlunda klickerkunskap.

Vi samlas kl. 16.00 i ZaWicca.se butiken på Gasverksgatan 34 i Helsingborg
Vi ska ikväll se Bob Baileys film:
"Operant betingning"
Enkelt, men inte lätt - Bailey filosofi om djurs utbildning. I mer än ett halvt sekel Bob har tillämpat denna filosofi på sin utbildning djur och hans lära utbildare djur.

Som fältbiolog, konstaterade Bob att djur i det vilda löst komplexa problem i sina dagliga liv. Bob lärt sig att använda enkla tillämpad beteendeanalys, eller operant betingning, principer för att analysera komplexa djur aktiviteter och med hjälp av samma principer, lärde han sig hur man kan tjäna sitt uppehälle träna djur. Han lärde också andra hur man använder dessa principer för att träna djur.

Denna DVD fokuserar på undervisning enkla operant betingning principer och förfaranden för dem som vill träna djur - djur utbildare.

De flesta av DVD ägnas åt eleverna att lära sig att träna den gemensamma kyckling. I Bob's erfarenheter är kyckling den bästa undervisningen modell för djurtränare.

Det finns dock exempel på hur samma principer och liknande förfaranden som används med kycklingar kan användas med andra djur: hundar, björnar, hästar och även apor.

Denna DVD fokuserar på beteende tränare. I Bailey tanke på djurens träning, är det tränarens exakt tillämpning av enkla principer, och förmågan att iaktta djurets beteende, och viljan att snabbt förändra sitt beteende som behövs, som effektivt producerar de bäst utbildade beteende.

50:- /person
Då shoppar jag loss nötter och annat naturgodis som vi kan snaska på, kaffet finns i termosen så klart men övrig dricka tar var och en med sig. :)
myskuddar och annat som förgyller din kväll med oss får du gärna ta med dig då vår lokals stolar inte är så sköna!

Efteråt surrar vi såklart en runda om filmen innan vi bryter upp för kvällen.

-Välkommen!
/Zarah & Gert på ZaWicca.se


Information

Datum & Tid
2011-05-07 (Hela dagen)
Kalender
zawicca.se

Åtgärder

Spara till kalender

Kortlänk (för sociala medier m.m)
kurl.se/e642870
QR-kod, för utskrift

Dela