Diplomerad Osho insiratör

PASSA PÅ NU FINNS MÖJLIGHETEN
ATT FÖR FÖRSTA GÅNGEN I SVERIGE BLI

DIPLOMERAD "OSHO" INSPIRATÖR
Kom och prova på en av de mest utmanande och underbara helgutbildningar
du kan uppleva i Sverige! Vi lovar att du blir berörd.

Släpp loss dina inre krafter!
Hitta din inre glädje, frihet och frid
Upplev din gränslösa potential

Utbildningen ger dig de kunskaper och färdigheter, tekniker och övningar du behöver för att inspirera andra både professionellt och privat. Efter denna utbildning så kommer du att kunna vägleda både enskilda individer och grupper till att upptäcka och uttrycka sin unika potential. Därmed bidrar du till större frihet och mänskligt växande.
Vi vill med den här utbildningen till Diplomerad "OSHO" Inspiratör att med OSHO:s stora utbud av kraftfulla övningar och olika tekniker ge dig redskap så att du kan hjälpa dig själv och andra att lösa upp känslomässiga blockeringar, lyfta bort negativa självbilder så att du och andra får möjligheten att kan släppa begränsningar och öppna sig för sin egen vidsträckta storslagenhet. Den här utbildningshelgen är till för att du ska få en praktisk upplevelse av att känna den naturliga glädjen, friheten och friden som är ditt innersta väsens sanna natur, vi vill ge dig möjligheten att komma i kontakt med din oförlösa potential som sjuder av kreativitet, genialitet och visdom. Som du sedan får möjlighet att förmedla till andra.
Har du någon gång längtat efter att uppleva ditt eget jags gränslösa potential? Att känna den naturliga glädjen, friheten och friden som är ditt innersta väsens sanna natur? Har du längtat efter att leva ditt liv helt fri från begränsningar och öppen för livets mirakler, passion och överflöd.
Du kommer nu att få möjligheten att komma i kontakt med dig själv, din egen energi och få uttrycka det som du kanske annars håller tillbaka samt möjligheten att stanna upp, känna efter och titta inåt för att på så sätt att komma i kontakt med din egen källa. Levande, vital och bubblande av liv och energi.
Osho är en österländsk mystiker som har skapat ett mycket stort antal olika övningar b.la olika "aktiva meditationer".Speciellt designade för den västerländska människan. Som ofta lever i ett samhälle med mycket stress och intryck. Du kommer nu att få möjligheten att utforska och prova olika typer av aktiva meditationer framtagna av Osho såsom Dynamic, Kundalini, Natarai, Nadabrahma, Mandala, Chakra breathing, No Dimensions. mm.samt du kommer att få möjligheten att pröva många andra av hans olika övningar och komma i kontakt med många av hans visdomsord genom föreläsning och olika frågeställning
Nu är det är dags att kliva ur garderoben, omfamna ljuset samt gå vidare. En intensiv utbildningshelg för att du ska finna dina inre kvalitéer och leva dom. Utbildningshelgen handlar om ditt liv, dina drömmar, sorger, rädslor och glädjeämnen. Du får lära dig vad du behöver släppa taget om och vad det är som håller dig tillbaka från att leva det liv du är ämnad för. Du utmanas att ta en djup titt på sådant som hindrar dig från att leva din inre sanning och ett liv i ljuset fyllt med kärlek, glädje, tillit, stillhet, sanning och visdom samt inre harmoni och frid. Utbildningshelgen visar vägen till det tidlösa inom dig, det som du föddes till och med. Det som är din inre glädje och outsläckliga livsenergi. Som du sedan kan förmedla till andra.
Vägen till frihet är full av frågor och osäkerhet. Är det möjligt att förstå vem vi verkligen är på djupet? Har livet någon mening eller är det bara en tillfällighet? Vad ska vi bidra med? Vad är vi menade att bli, att skapa och dela med oss? Osho, en av de mest utmanande mystikerna i modern tid, tar oss med på en resa där vi nu får möjlighet att på ett nytt och radikalt sätt förstå vår värld och oss själva.
När: Sommarkurs V. 29. Den 13-19 Juli
Plats: Kalmar Ljungnäsvillans kursgård
Kostnad: 2.800kr
Anmälan och frågor till
Kjell Haglund
Anncharlott Magnusson

Mail: krigare. kjellhaglund@hotmail.com
Mail: anncharlottemagnusson@hotmail.com

Kjell Tel. 0705-777567
Anncharlott Tel. 070-27 11 109

Mer information:
www.klingaditthjarta.com www.kjellhaglund.com www.livscoachakademin.se

Information

Datum & Tid
2009-07-14 (Hela dagen)
Kalender
HÄLSOKALENDERN

Åtgärder

Spara till kalender

Kortlänk (för sociala medier m.m)
kurl.se/e346633
QR-kod, för utskrift

Dela