Den Inre Resan & "Resan instruktör

"DEN INRE RESAN"
GÖR DIN EGEN INRE RESA!

Det finns även möjlighet att bli "Resan" instruktör

Vill du uppleva ett liv med en inre frihet, glädje, sann kärlek till dig själv och andra, inre trygghet, bra självkänsla, inre tillit och en inre frid och harmoni samt klarhet och en inre meningsfullhet, gör den Inre Resan skapad av Kjell Haglund

För att må bra i kropp och själ krävs att du släpper "gamla" livsmönster, livslögner, trauman, blockeringar och nedtryckta känslor samt situationer och händelser och alla dina negativa föreställningar som du har om dig själv och livet och tar till dig nya livssanningar som känns meningsfulla för dig och som får dig att må bra. Att må bra handlar inte bara om att den fysiska kroppen får sitt, utan lika mycket att du bearbetar ditt inre.

Genom den Inre Resan kan du få hjälp att se allt det "gamla" som finns i din ryggsäck och som du har med dig från din uppväxt fram till nu och tag i det som finns i den och göra något åt det, så att du kan släppa dessa och gå vidare i livet utan alla dessa "tyngder" så att du kan börja leva ett må bra liv, ett liv i kärlek, glädje och meningsfullhet.

Jag brukar säga att när man är nyförälskad så är man lycklig och mår väldigt bra och är närvarande i nuet även om man inte har en krona i fickan. Ingenting kan förstöra ens dag. Att göra en inre resa och att hitta sitt sanna jag och "landa" i sig själv för dig till en nyförälskad tillvaro utan att behöva vara nyförälskad detta innebär även att du kommer att hitta tillbaks till glädjen och kärleken i livet.

Vad handlar den Inre Resan om? Starkt förenklat, en inre resa, in till din innersta kärna, ditt sanna jag, kärleken. Utifrån ditt sanna jag och kärleken får du sedan möjligheten att lösa upp "gamla" livsmönster, livslögner, trauman, blockeringar och nedtryckta känslor samt situationer och händelser samt alla dina negativa föreställningar som du har om dig själv och livet och kanske avsluta gamla, olösta konflikter så att du kan börja leva som den du verkligen är.

Den Inre Resan processen är väldigt stark och jag vill inte likna den med andra processer, som jag provat på. Egentligen handlar den Inre Resan om mycket, mycket mer. I korthet går metoden ut på att du guidas genom olika steg till ökad självkännedom och självinsikt. Den Inre Resan används även som ett verktyg för att nå in till själens nivå, ditt sanna jag. Under helgen får du lära dig en process som utvecklats av Kjell Haglund. Vi går igenom processen noga och du får en detaljerad beskrivning av hur processen genomförs.

När: Helgkurs den 29-31 Maj i Uppsala

Plats: Uppsala, Untra kursgård

Kostnad 1.500kr Inkl. kost & logi

Kontakt: Kjell Haglund 0705-777567

Mail: krigare.kjellhaglund@hotmail.com

Mer information: http://www.kjellhaglund.com/ www.kjellhaglund.se www.livscoachakademin.se
Information

Datum & Tid
2009-05-29 (Hela dagen)
Kalender
HÄLSOKALENDERN

Åtgärder

Spara till kalender

Kortlänk (för sociala medier m.m)
kurl.se/e293521
QR-kod, för utskrift

Dela