Dalautflykt

Kombinerad försenad födelsedags- och inflyttningsfest med övernattning hos Ylva och Fredrik på Verkstadsvägen 30 A i Hälsinggården i Falun! Vilka kommer?

Jag kommer! /Erika
Me too!//Maria

Jag kommer,jag har fyra lediga platser i bilen som åker från Uppsala. Först till kvarn! /Jennie

Hur har jag missat att se det här? Jag kommer också! Pax för en plats i Jegas bil!
/Titti

Jag och Magnus kommer också!
/Catharina

Jag åker gärna med i bilen//Maria

Vad kul att det är så många som kommer och hälsar på! :-) När det gäller sängplatser så har vi en bäddsoffa med plats för minst två personer (kanske tre, om en är rifat), två vanliga madrasser och en luftmadrass. Ni får göra upp om vilka som tar de platser som finns och vilka som tar med sig något att sova på. Golvutrymme finns det gott om, så på det viset är det inget problem. När det gäller täcken, kuddar och lakan är jag lite osäker på hur det ser ut. Kan återkomma om det när jag varit hemma och kollat i helgen.
Om jag förstått saken rätt så är det Jennie, Maria och Titti som ska åka bil från Uppsala, och ni kommer till lunch ungefär. Ni andra är givetvis också välkomna till lunch, men det vore bra om jag fick veta det i förväg i så fall så jag vet hur mycket soppa jag ska koka. Om ni åker tåg så säg till vilken tid ni kommer, så kan säkert jag eller någon annan hämta på stationen.
På kvällen blir det förstås middag. Den dryck som kommer att finnas är vin, folköl och alkoholfritt till maten. Om ni vill ha annan eller mer dryck får den gärna medtagas.
Om ni vill stanna kvar ett tag på söndagen så vore det kul, då kanske vi kan hitta på nåt under dan, i alla fall hinna med en promenad eller så!
Vad kul det ska bli!! /Ylva


Jag kommer m tåget ca 12.30. Kanske kan bli upplockad av U-a-maffian som kommer med bil??? Verkar va rimlig sträcka att gå annars, bara jag skriver ut en karta. =)
Jag bokar gärna en av madrasserna eller plats i bäddsoffan (så jobbigt att ta m madrassen på tåget).
O så tar jag gärna o fyller på m lite sopp-lunch vid ankomsten i Falun, tack!
/Erika

Rimlig sträcka att gå vet jag inte... Det tar nog en stund och är nog inte så kul med packning. Jag tycker med andra ord att hämtning är en bra idé, antingen av mig eller av uppsalamaffian. Japp, ska se till att sopplunchen räcker till dig med Erko! /Ylva

Hej! Jag och Magnus kommer med tåget 12.28 (samma som Erika?) och vill gärna också ha lunch. Du får laga mycket soppa Ylva :).
Om det är möjligt är vi tacksamma om vi slipper ta med madrasser/liggunderlag. De som åker bil kanske kan få med sig några? Säg till annars så tar vi med våra liggunderlag.
Ser fram emot att träffas och att få se hur ni bor!
/Catharina

Jag vill boka en av madrasserna då mitt liggunderlag lämpar sig bäst för lite mjukare, utomhusmark än för hårda golv! Men Ylva trodde att Jennie skulle ta med sig liggunderlag så det borde väl ordna sig?
/Titti

Jo det ser ju ut att ordna sig i så fall. Det ser till och med ut att bli en plats över till Maria! Rifat har jag ingen koll på, är det någon som vet om hon har tänkt komma?
Det finns två extra täcken här och två sovsäckar. Filtar finns i mängder. Kuddar har vi fyra extra (om några kan tänka sig att ta soffkuddar så räcker det). Lakan verkar det finnas också.
Jo jag skulle tro att det är samma tåg ni kommer med, Erika borde kliva på det tåget i Sala, inte sant?
Japp, mycket soppa blir det, tur att jag har en stor kastrull! :)


Catharina, det är samma tåg vi kommer med. Och jag kliver på i Sala, precis som Ylva sa. Får se vem som har möjlighet att hämta tre tappra tågresenärer vid stationen sen... Vi kan ju höras av under fm o se vem som har bäst möjlighet, Ylva eller Jennie.
Jag tar med egna lakan så slipper du toktvätta efteråt, Ylvis.
/Erika

OK om jag har förstått det rätt behöver jag inte ta med något liggunderlag.Jag kan ta med en sovsäck+kudde så blir det inte så mkt för er att tvätta.
Ses snart!//Maria

Det ser ut som att det mesta börjar klarna! :-) Japp vi hörs på fm och ser vad som blir smidigast gällande hämtningen.
Ses snart! /Ylva

Det är nog bra om Ylva kan hämta tågresenärerna då jag ändå inte får plats med alla 4 i min bil eftersom 2 platser redan upptas av uppsalamaffia. Jag tar med liggunderlag, sovsäck och kudde till migsjälv. /Jennie (som tycker det ska bli spännande att köra ända till Falun alldeles själv utan körlärare (Pontus))


Information

Datum & Tid
2009-05-02 (Hela dagen)
Kalender
fika

Åtgärder

Spara till kalender

Kortlänk (för sociala medier m.m)
kurl.se/e293629
QR-kod, för utskrift

Dela