Cirkus Cirkör - Limits

Cirkus Cirkör:Limits

Stark scenpoesi, hisnande cirkusnummer och livemusik. Gränsöverskridarna i Cirkus Cirkör är tillbaka på Dansens Hus!

När kan en begränsning bli en möjlighet? På klassiskt Cirkörmanér vänder Limits upp och ner på perspektiven. Med kraft, möjlighetsfokus och uppkäftigt engagemang balanseras en värld av flykt och migration mot artisternas personliga gränser. Det är svårt att överskrida gränser utan stunder av kaos och oordning men dagens läge kräver nya grepp. Limits är en uppmaning att sträcka sig utanför vardagens skyddande bubbla; att inte tryggt observera omvärlden utan att sträcka sig ut i det okända. Allt är möjligt!För idé och regi står Tilde Björfors, Cirkus Cirkörs grundare och konstnärliga ledare samt regissör till stora succéer som Inside Out, Wear it like a crown, Knitting Peace och senast Borders.
Den folkinspirerade musiken görs av Samuel "Looptok" Andersson som komponerat musiken bl.a. Knitting Peace som visades på Dansens Hus 2013.

I rollistan till Limits märks de guldvinnande språngbrädeartisterna Anton Graaf och Einar Kling-Odencrants, kautschukartisten Manda Rydman som bland annat setts i Wear it like a crown samt parakrobaten/jonglören Peter Åberg och hans luftakrobatpartner Saara Ahola.

Föreställningslängd: ca 2 tim 20 min, inkl paus

Rekommenderas från 10 år.
Rullstolsplatser bokas endast på Dansens Hus eller via 08-508 990 90, vardagar mellan kl 16.00–18.00.

Läs mer på www.dansenshus.seBoka Biljetter på Ticnet


Information

Datum & Tid
2016-12-27 kl 19:00 - 20:00
Plats
Dansens Hus - stora scen
Kalender
Det händer i Stockholm

Åtgärder

Spara till kalender

Kortlänk (för sociala medier m.m)
kurl.se/e1401447
QR-kod, för utskrift


Boka BiljetterPlats

Dansens Hus - stora scen
Barnhusgatan 12-14 11124 STOCKHOLM

Dela