Ben - A Tribute to Michael Jackson

Det finns många Michael Jackson tribute konserter i världen,  några kan koreografin men kan inte sjunga, andra sjunger bra men kan inte koreografin. Det är nästan omöjligt att hitta någon med förmågan att inte bara uppträda live utan också att autentiskt fånga essensen och magi av Michael Jackson.
 
Med sin fascinerande, energisk och dynamisk show, kommer Ben ikväll att ge dig ett smakprov på hur det kunde vara att se Michael Jackson LIVE.
Ben sjunger varje låt helt live inget inspelat  på track,  han har fulländat varje dans rutin och besitter bilden och den karisma precis  som "The King Of Pop" själv hade. Ben är ständigt på tours med sitt team av professionella dansare, musiker och ljud / ljustekniker, alla har erfarenhet och håller högsta kvalitet inom musikbranschen vilket garanterar att göra din upplevelse en sann Michael Jackson Spectacular.

Det kommer alltid bara finnas en Michael Jackson och även om vi tyvärr förlorade honom, kommer hans arv alltid fortsätta. Han var den störste underhållare världen någonsin har sett, en musikalisk legend och hans kreativa geni kommer att fortsätta att inspirera människor över hela världen under många år framöver.
 
Ikväll du kommer att se något mer än bara en hyllning show, "Tonight mina damer och herrar presenterar vi stolt för dig, The Greatest Tribute to Michael Jackson i världen, Ben!"
 
Detta är verkligen "real thing". Den allra bästa hyllning till kungen av pop på planeten!

Arr: Euroentertain

Längd: ca 2,5 h inkl paus


Boka Biljetter på Ticnet


Information

Datum & Tid
2017-03-31 kl 19:30 - 20:30
Plats
Västerås Konserthus
Kalender
Det händer i Västerås

Åtgärder

Spara till kalender

Kortlänk (för sociala medier m.m)
kurl.se/e1454509
QR-kod, för utskrift


Boka BiljetterPlats

Västerås Konserthus
VÄSTERÅS

Dela