21:00 Lena Philipsson - Min Drömshow på Rondo

Lena Philipsson firar 25 år som artist med sitt livs drömshow ? en häpnadsväckande show där vad som helst kan hända! Tillsammans med dansare, musiker och körsångare tar Lena oss med på en fantastisk drömresa genom sin karriär, fullspäckad med hits och galna överraskningar.
Lena slog igenom i Melodifestivalen 1986 med Kärleken är evig som slutade på andra plats. 25 år senare har hon uppnått det mesta som går att uppnå som artist i Sverige. Hon har gjort succé med krogshower som Lena PH 006 och Lena+Orup, varit programledare för Melodifestivalen tre gånger och 2004 vann hon själv tävlingen med Det gör ont.
Min Drömshow hade premiär på Cirkus i Stockholm i september 2011 och har hyllats av både publik och kritiker. För regi och koreografi står Fredrik "Benke" Rydman från dansgruppen Bounce och scenograf är konstnären Ernst Billgren. Text Calle Norlén och kostym av modedesignern Bea Szenfeld.
Showen spelas in the round ? inför nypremiären på Rondo kommer scenen att byggas om och placeras mitt bland publiken så att vi kommer ännu närmare Lena och får vara med i hennes drömvärld.
Showen produceras av Blixten & Co. På <a href="http://www.blixten.se" target="_blank"> www.blixten.se</a> kan du läsa mer och anmäla dig till vårt nyhetsbrev om du vill få specialerbjudanden och förhandsinfo!

Showen startar kl 21:00 och pågår i ca 1 tim och 40 min utan paus. Rondo öppnar kl 18:00. Matgäster bör vara på plats senast kl 18:30, övriga gäster kl 20:00.

Grupp över 15 personer, rullstolsplats, mat och dryck bokas på 031-400 100.

ÅLDERSGRÄNS: 18 år, i målsmans sällskap 13 år.

INFORMATION OM MATPLATS OCH PLACERING
Vid bokning av matplats förbinder du dig att äta minst en varmrätt före föreställningen. Välj mellan att betala tvårätters showmeny vid bokningstillfället eller välj från Rondos à la carte och betala mat och dryck vid ditt besök. På Rondo finns inga numrerade matplatser. Vi placerar våra gäster i största möjligaste mån i bokningsnummerordning men vi måste även ta hänsyn till sedvanliga restaurangkriterier som t ex sällskapets storlek.

<a href="http://www.liseberg.se/rondo" target="_blank"> Rondos hemsida>></a>
<br><br>K&#228;lla: Ticnet.se

Information

Datum & Tid
2012-11-16 (Hela dagen)
Kalender
Svenska Evenemang

Kortlänk (för sociala medier m.m)
kurl.se/e843490
QR-kod, för utskrift
QR-kod länk för 21:00 Lena Philipsson - Min Drömshow på Rondo