19:30 LA CAGE AUX FOLLES

I höst är det fjäderboa och glitter som gäller när Oscarsteaterns scen förvandlas till nattklubben La Cage Aux Folles i musikalen med samma namn!

Där ser vi dragshowartisten Albin - på scen stjärndivan Zaza (Loa Falkman) och hans make Georges (Sven Nordin) som klubbens ägare.
De har tillsammans uppfostrat Georges son men familjebanden sätts på prov när han tar hem sin nya fästmö samt hennes sedesamma mor och ultrakonservativa politiker till far för att träffa det minst sagt udda föräldraparet.
Familjen gör allt för att dölja sin läggning och extravaganta livsstil men med en drama queen som Albin med i leken kan man aldrig gå säker...

Den flerfaldigt prisbelönade musikalkomedin La Cage Aux Folles har erövrat land efter land och gjort stor succé inte minst på Broadway och West End.
Många har även tagit del av denna hjärtevärmande historia genom filmen Birdcage (1996), med Robin Williams och Gene Hackman i huvudrollerna.
Den färgstarka föreställningen lyckas kombinera storslagna shownummer till medryckande musik (bl a "Vår bästa tid är nu") med en rörande historia om kärlek, fördomar och om att stå upp för sig själv.

Med värme och humor skapar regissören Peter Dalle en oförglömligt rolig och glamourös kväll på Oscarsteatern! På scen ser vi även Suzanne Reuter som restaurangägaren Jacqueline, och som parets butler ser vi komikern Per Andersson
<br><br>K&#228;lla: Ticnet.se

Information

Datum & Tid
2012-12-13 (Hela dagen)
Kalender
Svenska Evenemang

Kortlänk (för sociala medier m.m)
kurl.se/e843131
QR-kod, för utskrift
QR-kod länk för 19:30 LA CAGE AUX FOLLES