3 Årig Utbildning till Djup Insikts & Medvetande T

Det här är en utbildning för Dig som är beredd att arbeta med dig själv och frigöra egna blockeringar på ett djupgående plan och för Dig som vill arbeta med att hjälpa andra människor att förändra deras liv till det bättre. Du kommer lära dig en livskunskap som du kommer ha användning för som terapeut och privat person. Du lär dig se vad som ligger bakom människors agerande och ohälsa. Du får konkreta verktyg i att lära dig själv och andra att hantera sitt liv och det de ställs inför. Du får kunskap och förståelse för vad vi bär med oss och hur vi ska förändra vägen framåt.
Du får lära dig
-Förändringsarbete: Hitta grund orsaken som ligger bakom reaktioner och beteenden. Titta i backspegeln: göra upp med din "ryggsäck", ditt bagage och dra nytta av dina erfarenheter du fått på din livsväg. Skapa ny framtid: hitta nya vägar, nytt tankesätt, nytt agerande.
-Symboltolkning, Hypnopsykologi, De inre barnen, Jaget - roller, delpersonligheter, Olika medvetande djup, Trancelogik, Många trance teckniker, Flertal imaginativa och fokuserande behandlingsmetoder. Tanke Fälts Terapi TFT, Neuro Lingvistisk Programmering NLP, Drömmar, Gestalt, Mindfullnes, EMDR - Eye Movement Desensitisation and Reprocessing, Lifespan Integration (LI)
Förkunskaper:
Du behöver inga direkta förkunskaper i psykologi eftersom utbildningen ger dig det du behöver. Det viktiga är att du har ett genuint intresse för din egen utveckling/förändring och för andra människor.
Utbildningen är uppdelad i 2 veckoblock/år och varje block kostar 6800 kr moms tillkommer, Kursen pågår från måndag till söndag förutom Block 1 som är från torsdag kl 10. 00 till söndag kl 16.00. I priset ingår studiematerial samt handledningstid. Ett antal kurslitteratur är viktigt att läsa. Utbildningen är mer praktiskt orienterad än teoretiskt eftersom människor inte följer mallar och du får därför möjlighet att uppleva hur det är att släppa kontrollen och bara följa klienten i total närvaro. Mellan utbildnings tillfällena behöver gruppen träffas för att träna på metoderna och får samtidigt möjligheten att jobba med sig själv och frigöra sina egna problem.
Gå in på Årsbonus och Kurser och Utbildningar för mer information.
Block 1 startar v 47, den 24-27/11-11.
Block 2 startar v 21, Den 21 - 26/5 -2011
Grund Diplomering till Djup Insikts & Medvetande Terapeut efter Block 2.

Utbildare:
Marjette Holmvall
070-3146441
www.leahypnos.se
marjette@leahypnos.se


Information

Datum & Tid
2011-10-15 (Hela dagen)
Kalender
HÄLSOKALENDERN

Åtgärder

Spara till kalender

Kortlänk (för sociala medier m.m)
kurl.se/e642094
QR-kod, för utskrift

Dela